Kvalitetne prašne barve
NEOKEM
za aluminijaste sisteme v arhitekturnih aplikacijah...
Vse vrste filtrov za lakirnice
stropni filtri, stekleni filtri, papirnati filtri...
Industrijska filtracija
vse vrste filtrov za
farmacijo, kemijsko, lesno, železarsko industrijo..
Kvalitetne prašne barve
NEOKEM
imetnik certifikata Qualicoat
filtri za filtracijo tekočin
filter platna, svečni filtri, filter v roli...
previous arrow
next arrow
Slider

Prostorska filtracija

FILTER MEDIJI

Na voljo filter materiali izdelani v skladu z EN779: 2012 in ISO 16890. Razredu filtracije: G2 - M5 Filter medij: poliester, steklena vlakna Temperaturna obstojnost: 100/120°C Filtre dobavljamo v standardnih dimenzijah ali dimenzijah po naročilu kupca.

FILTRI ZA FAN-COIL

Izdelani so iz 100% sintetičnih vlaken v različnih klasah le te pa dobavljamo v naslednjih oblikah: v obliki šivanih žepov (stranka uporabi obstoječi okvir), kot filter material odrezan na dimenzijo, v obliki filter kasete z pocinkanim okvirjem in mrežo ali v obliki kasete z všito žico v material.

KASETNI FILTER

Kasetni filtri se uporabljajo kot predfiltri za filtracijo grobih in finih prašnih delcev v klimatskih in prezračevalnih sistemih, za predfiltracijo v lakirnih komorah v avtomobilski, lesni industriji in drugih področjih, kjer se uporabljajo laki.

FILTRI ZA SISTEME ZEHNDER COMFOAIR

Set nadomestnih filtrov za sisteme Zehnder. Filter odlikuje najvišja kakovost, najboljše lastnosti in popolna natančnost prileganja na vaše naprave. Ti filtri so izdelani v skladu z EN779: 2012 in ISO 16890 EN 779 in so primerni za naslednje naprave...

KASETA MINIPLEAT

Filter kasete, izdelane po EN779: 2012 in ISO 16890 iz materialov izdelanih s posebno tehnologijo Minipleat, ki ustvarja veliko površino filtra. Distančniki med filter medijem zagotavljajo odličen pretok zraka, kar povzroči nizek padec tlaka.

FILTER VREČE

Filter vreče v razredu G3 do F9 izdelane v skladu z EN779: 2012 in ISO 16890. Uporabljajo jih kot predfilter absolutnih filtrov in kot filter za fino filtriranje drobnih prašnih delcev v klimatskih napravah v bolnišnicah, laboratorijih, muzejih, poslovnih stavbah itd.

MAŠČOBNI FILTER

Maščobni parni filtri se uporabljajo za filtriranje oljnih parnih delcev, ki nastajajo v različnih industrijskih postopkih in pri uporabi profesionalnih in civilnih kuhinj. Te filtre dobavljamo v obliki v kaset v standardnih velikostih in velikostih v skladu z zahtevami kupcev.

KOMPAKTNI FILTER

Visoko učinkoviti filtri s kompaktno konstrukcijo zagotavljajo visoko stopnjo zadrževanja prahu, stalno učinkovitost, nizek padec tlaka in nizko porabo energije. Uporabljamo jih za filtracijo zraka v poslovnih stavbah, laboratorijih, industrijskih procesih itd.

ABSOLUTNI FILTRI

Absolutni filtri EPA, HEPA in ULPA se uporabljajo za filtracijo najbolj finih delcev zraka na območjih, kjer je potreben sterilno čist in zelo učinkovit zrak (bolnišnice, operacijske dvorane, hrana, zdravila itd.).

FILTRI ZA LAKIRNICE

Filtri v razredu filtracije F5-F1 se uporabljajo za fino filtriranje zraka v lakirnih komorah, kar zagotavlja visok izkoristek in čist zrak, ki je potreben za kvaliteten postopek barvanja.